Zomer Yoga 2020

Kom fysiek en mentaal in shape!

In juni, juli en augustus zijn er online zomer yoga lessen. De lessen zijn bedoeld om fysiek en mentaal in shape te komen en te blijven! Voor extra weerstand en als boost voor je immuunsysteem & gezondheid. De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Reacties van deelnemers

‘Na de eerste proefles was ik eigenlijk al om. Ondanks mijn drukke leven, had ik rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf! Ik kan dit iedereen aanraden!’ – H

 

‘Kundalini Yoga (byMaaike) doet mij heel goed. Het dynamische van deze vorm van yoga past goed bij mij. Het haalt de onrust uit mijn lijf. De meditaties geven mij de rust in mijn hoofd en halen een boel spanning weg. Stress gerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon! Deze yogavorm zorgt ook voor een goede workout!’ – Madeleine

 

‘Ik heb voor het eerst in lange tijd weer goed geslapen’. – Annie

Wat kan je verwachten?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de les worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, klanken (mantra’s) en meditatie gecombineerd. Kundalini Yoga stimuleert de levensenergie en vergroot je bewustzijn. Kundalini Yoga geeft snel resultaat door de combinatie van de verschillende onderdelen. Dit maakt het een krachtige vorm van yoga.

Effecten

Je werkt zo aan je fysieke lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. De lessen hebben direct positief effect op alle systemen in het menselijke lichaam (zenuwstelsel, immuunsysteem, hormonen- en kliersysteem, bloedsomloop, luchtwegen en spijsvertering). Je krijgt meer energie, voelt je meer ontspannen, wordt fitter en flexibeler, slaapt beter en voelt je meer in balans.

Meer informatie en aanmelden

Je kan je aanmelden voor één of meerdere lessen. De kosten van een losse les zijn € 11,-. Je kan zelf bepalen aan welke en hoeveel lessen je wilt deelnemen. De lessen zijn wekelijks online live via Zoom vanaf 19 uur (tot uiterlijk 20.30 uur). In juni 2020 zijn dit de volgende dagen:

  • Dinsdag 2 juni vanaf 19.00 uur (dag na Pinksteren)
  • Maandag 8 juni vanaf 19.00 uur
  • Maandag 15 juni vanaf 19.00 uur
  • Maandag 22 juni vanaf 19.00 uur
  • Maandag 29 juni vanaf 19.00 uur

Aanbieding voor abonnees

Je kan je aanmelden voor één of meerdere lessen. De kosten van een losse les zijn € 11,-. Bij aanmelding en betaling voor 31 mei betaal je € 10,- per les. Als je heel juni meedoet zijn dit 5 lessen in totaal (€ 50,-). Je kan zelf bepalen aan hoeveel en welke lessen je wilt deelnemen.

Betaling

Je aanmelding is definitief zodra je je hebt aangemeld en het bedrag per bank is overgemaakt. Je kan je aanmelden door dit formulier in te vullen. Je ontvangt daarna bericht met meer informatie over de betaling. Je kan de betaling ook doen via de winkel op mijn website.

Voor meer informatie of vragen kan je me een bericht sturen via yogabymaaike@gmail.com. Of je vult het contactformulier in op de website.

Je bent van harte welkom!