Yogalessen – najaar 2020
Online, Renkum & Veendam

Thema: Vitaliteit & Stress – Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning

In het najaar van 2020 is er wekelijks online yogales en live les in Renkum. Maandelijks is er live yogales in Veendam. De lessen zijn opgebouwd rondom het thema ‘Vitaliteit & Stress’. Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning.

Wat kan je verwachten?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de les worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, klanken (mantra’s) en meditatie gecombineerd. Kundalini Yoga stimuleert de levensenergie en vergroot je bewustzijn. Kundalini Yoga geeft snel resultaat door de combinatie van de verschillende onderdelen. Dit maakt het een krachtige vorm van yoga.

Effecten

Je werkt zo aan je fysieke lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. De lessen hebben direct positief effect op alle systemen in het menselijke lichaam (zenuwstelsel, immuunsysteem, hormonen- en kliersysteem, bloedsomloop, luchtwegen en spijsvertering). Je krijgt meer energie, voelt je meer ontspannen, wordt fitter en flexibeler, slaapt beter en voelt je meer in balans.

Yogalessen – opbouw

De yogalessen duren 75 of 90 minuten. De lessen worden meestal op de volgende manier opgebouwd.

 • Warming up
 • Oefenserie of kriya
 • Ontspanning
 • Meditatie

  Reacties van deelnemers

  ‘Na de eerste proefles was ik eigenlijk al om. Ondanks mijn drukke leven, had ik rust in mijn hoofd en energie in mijn lijf! Ik kan dit iedereen aanraden!’ – H

   

  ‘Kundalini Yoga (byMaaike) doet mij heel goed. Het dynamische van deze vorm van yoga past goed bij mij. Het haalt de onrust uit mijn lijf. De meditaties geven mij de rust in mijn hoofd en halen een boel spanning weg. Stress gerelateerde klachten verdwijnen als sneeuw voor de zon! Deze yogavorm zorgt ook voor een goede workout!’ – Madeleine

   

  ‘Ik heb voor het eerst in lange tijd weer goed geslapen’. – Annie

  Locatie lessen

  De lessen worden gegeven op drie verschillende locaties:

  • Online live via Zoom.
  • In Renkum live op de locatie ‘De Aardse Energie‘ (Adres: Industrieweg 19, 6871 KA Renkum).
  • In Veendam live op de locatie ‘De Wilde Engel‘ (Adres: Kerkpad Noord 17, 9644 VN Veendam)

  Meer informatie

  Voor meer informatie over de lestijden en data klik je hier. Voor de tarieven van 2020 ga je naar deze pagina. Wil je meer lezen over het thema klik dan hier.

  Aanmelden

  Meld je aan door een e-mail te sturen aan yogabymaaike@gmail.com of het contactformulier op de website in te vullen. Je kan de les ook hier bestellen. Voor vragen mag je me altijd een bericht sturen.

  De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

  Je bent van harte welkom!