Yoga vormen

Je kan bij Yoga by Maaike meedoen aan verschillende vormen van yoga:

  • Online Yoga 
  • Live yoga op locatie in Renkum en Veendam
  • Business Yoga

Online Yoga

Wekelijks is er online Kundalini Yoga les live via Zoom. De lessen dit najaar zijn opgebouwd rondom het thema ‘Vitaliteit & Stress’. Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning. Lees hier meer.

Live Yoga op locatie

Wekelijks is er Kundalini Yoga les live op locatie in Renkum (vlakbij Wageningen en Arnhem). En maandelijks is er Kundalini Yoga les live op locatie in Veendam (Groningen). De lessen dit najaar zijn opgebouwd rondom het thema ‘Vitaliteit & Stress’. Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning. Lees hier meer.

Business Yoga by Maaike

Sinds 2020 geef ik Business Yoga aan bedrijven en hun medewerkers. Business Yoga geeft medewerkers de tools in handen waarmee ze zelf invloed hebben op hun stressniveau, de mate en het gevoel van ontspanning, een goede nachtrust, gevoel van hun lichamelijke klachten, mate van productiviteit, etc.

De reacties van de deelnemers zijn alleen maar positief. Dat is echt fijn. Ze vinden het een fijne onderbreking van de werkdag die ervoor zorgt dat ze na de yogales weer beter verder kunnen werken. Lees meer over Business Yoga by Maaike.

Meer informatie en aanmelden

Meer informatie vind je op deze website, en via de Facebook pagina van Yoga by Maaike. Je kan ook een e-mail sturen aan yogabymaaike@gmail.com of het contactformulier op de website in te vullen voor vragen, aanmelden of meer informatie.