Yoga Renkum – voorjaar 2020

De ingeplande yoga lessen in Renkum kunnen helaas niet live doorgaan vanwege de maatregelen vanuit de overheid. Je kan wel yoga bij mij blijven volgen, ik geef de lessen nu wekelijks online.

Online Yoga

Lees hier meer over de lessen Online Yoga die ik eens per week geef in mei 2020.

Je bent van harte welkom om mee te doen. Hopelijk tot ziens!

—————————————————-

Wekelijks zijn er twee lessen Kundalini Yoga op maandagavond in Renkum. Het overkoepelende thema van de lessenserie dit voorjaar is ‘Leer je mind en je gedachten (her)kennen en (aan)sturen – voel je beter en wordt vrienden met je geest’.

Lees meer over het thema.

Wat kan je verwachten?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de les worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, mantra’s en meditatie gecombineerd. Je werkt zo fysiek aan je lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. Door tijdens de yogales je grenzen op te zoeken leer je om beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in het dagelijkse leven.

Deze vorm van yoga geeft snel resultaat. Door de combinatie van de verschillende onderdelen ontstaat een krachtige vorm van yoga. De onderdelen versterken elkaar.

Meer informatie en aanmelden

De wekelijkse lessen Kundalini Yoga zijn op maandagavond van:

  • 17.45 – 19.00 uur
  • 20.45 – 22.00 uur

Het seizoen voorjaar 2020 (januari – mei) heeft in totaal 18 lessen. De eerste les is op maandag 6 januari. Let op: de lessen zijn op twee verschillende locaties.

Meld je aan door een e-mail te sturen aan yogabymaaike@gmail.com of het contactformulier op de website in te vullen. Voor vragen mag je me altijd een bericht sturen.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je bent van harte welkom!