Over Maaike Dijkstra

Maaike Dijkstra

Ik ben Maaike Dijkstra. Woonachtig in Renkum (Gelderland) en sinds 2015 actief beoefenaar van (Kundalini) Yoga. Sinds mei 2018 ben ik KRI gecertificeerd Kundalini Yoga docent level 1 (200 uur vereiste Yoga Alliance RYT), aangesloten bij de beroepsvereniging van Kundalini Yoga leraren Nederland (KYN). De 3 jarige verdieping van de opleiding, level 2 (500 uur vereiste Yoga Alliance RYT) rond ik in september 2020 af.

Ik kwam ruim 5 jaar geleden voor het eerst in aanraking met Kundalini Yoga en was direct verkocht. Ik voelde me door de yogalessen energieker en geestelijk meer ontspannen. Ik kwam beter in mijn vel te zitten!

Kundalini Yoga geeft mij meer energie, plezier, vertrouwen, kracht, ontspanning, een betere nachtrust en een rustige geest. De positieve effecten van Kundalini Yoga vind ik erg bijzonder en wil ik graag zo veel mogelijk doorgeven aan anderen.

Met het geven van yogalessen wil ik mensen graag een positief gevoel geven, ze mentaal weerbaar maken en ze helpen hun kwaliteiten te ontwikkelen en tools te geven om goed om te kunnen gaan met de uitdagingen van deze tijd zoals bijv. stress.

Naast mijn werk als yogadocent werk ik als Brandmanager bij Kosmos Uitgevers in Utrecht. Ik doe de marketing en PR voor de verschillende boeken die we uitgeven op het gebied van zelfontwikkeling, persoonlijke groei en spiritualiteit (bijvoorbeeld yoga en meditatie).