Online Yoga najaar 2020
Thema: Vitaliteit & Stress

Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning

In het najaar van 2020 is er wekelijks een online Kundalini Yoga les via Zoom. De lessen zijn opgebouwd rondom het thema ‘Vitaliteit & Stress’. Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning.

Wat kan je verwachten?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de les worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, mantra’s en meditatie gecombineerd. Je werkt zo fysiek aan je lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. Door tijdens de yogales je grenzen op te zoeken leer je om beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in het dagelijkse leven.

Deze vorm van yoga geeft snel resultaat. Door de combinatie van de verschillende onderdelen ontstaat een krachtige vorm van yoga. De onderdelen versterken elkaar.

Data en tijdstip lessen

De online yoga lessen zijn wekelijks op maandag van 19.00 – 20.15 uur live via Zoom. De lessen zijn van maandag 31 augustus t/m maandag 16 december. Het gaat in totaal om 15 lessen dit seizoen.

Instromen gedurende het seizoen is mogelijk.

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen aan yogabymaaike@gmail.com of het contactformulier op de website in te vullen. Je kan de les ook hier bestellen. Voor vragen mag je me altijd een bericht sturen.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je bent van harte welkom!

    Locatie online lessen

    Online live via Zoom.