Live Yoga op locatie – najaar 2020
Renkum en Veendam

Thema: Vitaliteit & Stress – Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning

In het najaar van 2020 is er op twee locaties live yogales. Wekelijks is er yogales in Renkum, en maandelijks yogales in Veendam. De lessen zijn opgebouwd rondom het thema ‘Vitaliteit & Stress’. Voel je energieker en leer beter omgaan met stress en spanning.

Wat kan je verwachten?

Kundalini Yoga is een krachtige vorm van yoga. In de les worden (dynamische) houdingen, ademoefeningen, mantra’s en meditatie gecombineerd. Je werkt zo fysiek aan je lichaam en aan de mentale weerbaarheid van je geest. Door tijdens de yogales je grenzen op te zoeken leer je om beter om te gaan met de uitdagingen die je tegenkomt in het dagelijkse leven.

Deze vorm van yoga geeft snel resultaat. Door de combinatie van de verschillende onderdelen ontstaat een krachtige vorm van yoga. De onderdelen versterken elkaar.

Data en tijdstip lessen Renkum

De yoga lessen zijn wekelijks op woensdag van 18.45 – 20.00 uur live op de locatie ‘De Aardse Energie‘ in Renkum. De lessen zijn van woensdag 2 september t/m woensdag 18 december. Het gaat in totaal om 15 lessen dit seizoen. Instromen gedurende het seizoen is mogelijk.

Data en tijdstip lessen Veendam

De yoga lessen zijn elke maand op vrijdag van 19.30 – 21.00 uur live op de locatie ‘De Wilde Engel‘ in ‘Veendam. De lessen zijn op de volgende data:

 • Vrijdag 18 september
 • Vrijdag 16 oktober
 • Vrijdag 27 november
 • Vrijdag 11 december

Het gaat in totaal om 4 lessen dit seizoen. Instromen gedurende het seizoen is mogelijk.

Aanmelden

Meld je aan door een e-mail te sturen aan yogabymaaike@gmail.com of het contactformulier op de website in te vullen. Je kan de les ook hier bestellen. Voor vragen mag je me altijd een bericht sturen.

De lessen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Je bent van harte welkom!

  Locatie lessen

  Live op de locatie ‘De Aardse Energie‘ in Renkum.
  Adres: Industrieweg 19, 6871 KA Renkum.

  Live op de locatie ‘De Wilde Engel‘ in Veendam.
  Adres: Kerkpad Noord 17, 9644 VN Veendam.